Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

19. Bučijada

6 listopada, 2023 - 8 listopada, 2023

Bučijada je manifestacija koja svojim raznolikim sadržajem nudi kvalitetne proizvode, gastronomske užitke, zabavu i kulturni doživljaj za sve generacije, čime privlači sve veći broj izlagača i posjetitelja. Manifestacija se održava od 2004. godine u kontinuitetu sa stalom tendencijom širenja i upotpunjavanja novim sadržajima i uključenosti što više poljoprivrednih, kulturnih i ugostiteljskih subjekata u organizaciju manifestacije.

Najveći dio prodajnih i ugostiteljskih aktivnosti (prodajni sajam bučinog ulja, buća, bučinih proizvoda, ostalih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina) tradicionalno se održava u centru grada na tržnici Maznica, Moslavačkoj ulici, Ulici kralja Tomislava i na Trgu Vladimira Nazora

Na ovogodišnjoj Bučijadi sudjeluje i veliki broj kreativaca čije proizvode možete naći u Moslavačkoj ulici i Ulici kralja Tomislava. Mala Bučijada nudi sadržaje za djecu, radionice i igraonice i održava se u subotu i nedjelju na nalaze Sportskom parku Zelenjak svega par minuta pješice od centra grada. Glazbeni program počinje u petak 6.10. koncertima grupe Silente i 4 Tenora. U subotu će nastupiti Singrlice i Halid Bešlić, a u nedjelju Maja Šuput. Ostali programski sadržaji na glavnoj pozornici na Trgu Vladimira Nazora uključuju nastupe KUD-ova, puhačkih orkestara, mažoretkinja, i mladih rock bendova.

Posebnost ove Bučijade i cooking show na kojem će sudjelovati poznati hrvatski chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović. Do Ivanić-Grada možete doći Bučko-Expressom ili vlastitim automobilom. Pregled dostupnih parkirnih mjesta naveden je niže.

Detalji

Početak:
6 listopada, 2023
Kraj:
8 listopada, 2023
Događaj Tags:
,
Web stranica:
https://www.tzig.hr/manifestacije/bu%C4%8Dijada

Lokacija

Ivanić-Grad
Zagrebačka županija Pogledaj na Google maps-u