Stil,  Svaštara

Influencer ostao šokiran cijenama sladoleda u poznatom hrvatskom gradu: ‘Cijene su skuplje nego vani…’

S dolaskom ljeta, stiže i sezona “računa po društvenim mrežama”. U tom se periodu svake godine nagledamo astronomskih iznosa koji su nekada zaista pretjerani, a na jedan se takav iznos požalio bosanskohercegovački influencer Mirza Mustafagić.

On je, naime, boravio u Opatiji gdje je snimio cijene sladolednih kupova u jednom poznatom hotelu.

Cijena sladolednog kupa u kojem se nalaze dvije kuglice sladoleda, preljev od lješnjka, cijeli lješnjaci i tri praline iznosi 17 eura. Na cjeniku se vide i dva druga sladoledna kupa, jedan koji košta 16 eura, a drugi 15 eura.

“Volim Hrvatsku i dalje ću naravno dolaziti ali ove cijene su skuplje nego vani. Sve znam, najljepše more, slažem se… ali ovo jeste skupo. Slažete se?”, napisao je uz video na TikToku.

@mirza.mustafagic Volim Hrvatsku i dalje ću naravno dolaziti ali ove cijene su skuplje nego vani. Sve znam, najljepse more, slazem se… ali ovo jeste skupo. Slažete se? #nohate #lovecroatia ♬ original sound – Mirza Mustafagic

Inače, cijene sladoleda već je nekoliko sezona jedna od glavnih tema ljetnih rasprava, a neka uobičajena cijena po kugli sladoleda na Jadranu iznosi 2 eura – što je, pitate li većinu, puno previše.