Automobiliona

Lijepa gesta iz Opela: Klinici za dječje bolesti Zagreb ustupili na korištenje vozilo Opel Zafiru Life

U sklopu svakodnevnih poslovnih aktivnosti Opela, jedan od ciljeva brenda je da se uvijek uključe u projekte koji pomažu djeci, mladima i zajednici. Pa su tako u četvrtak 20. srpnja Klinici za dječje bolesti Zagreb ustupili na korištenje vozilo Opel Zafiru Life. Vozilo je predao direktor Opela za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, Damir Domitran.

“Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo u mogućnosti barem malo pomoći zdravstvenim djelatnicima Klinike za dječje bolesti i malim pacijentima olakšati boravak u bolnici”, izjavio je Damir Domitran.

Multifunkcionalno vozilo koristit će na dobrobit malih pacijenata koji se liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb na lokacijama Klaićeve 16, Prilaza Gjure Deželića 79 te Ilice 197. Ustupljeno vozilo svakodnevno će olakšati i unaprijediti razinu skrbi zdravstvenih djelatnika za pacijente te u konačnici liječenje učiniti ugodnijim i dostupnijim.

Ravnatelj Klinike, prof.dr.sc. Goran Roić, dr.med., zahvalio se predstavnicima i istaknuo kako zajedničkim snagama cijele zajednice stvaramo okruženje za brigu za naše najosjetljivije članove društva i buduće naraštaje.

Uvoznik Opela za Hrvatsku je tvrtka AutoWallis koja njeguje obiteljske vrijednosti i ulaganja u mlade i djecu.