Festivali ića i pića,  Iće i piće

Njivice u lipnju postaju centar kulinarske izvrsnosti i zabave: Ova dva događanja ne smijete propustiti

Ovoga lipnja, Njivice na otoku Krku postaju epicentar kulinarske izvrsnosti i zabave. Naime, Aminess Hotels & Resorts  najavljuje dva izvanredna događaja koja će oduševiti lokalno stanovništvo i turiste: Aminess Craft Beer & Burger Weekend i Aminess Wine & Gourmet Nights u 7 Seas restaurant & bar-u.

Prvi na redu je Aminess Wine & Gourmet Nights, 14. lipnja. Ovaj ekskluzivni događaj održat će se na predivnoj terasi restorana 7 Seas, gdje će posjetitelji moći uživati u večeri u pet sljedova. Svoje kulinarske vještine pokazat će trojica renomiranih kuhara: David Skoko, Matija Pavlic i Matija Bogdan. Večera će biti popraćena vrhunskim vinima iz vinarija Tomaz iz Motovuna i Gospoja iz Vrbnika. Prva dva slijeda s jelovnika pripremat će David Skoko, treći slijed Matija Pavlic, a četvrti slijed i desert Matija Bogdan.

Odlični glazbeni program

Nakon ove gurmanske večeri, ljeto će službeno započeti s Aminess Craft Beer & Burger Weekendom koji će se održati od 21. do 23. lipnja u restoranu La Gradela. Ovaj događaj bit će raj za ljubitelje hrane i piva, s raznovrsnim ukusnim burgerima i craft pivima domaćih pivovara. Na festivalu će sudjelovati pivovare Nova Runda, Primarius, Varonica, Bura Brew i Zmajska pivovara.

Osim gastronomske ponude, festival će biti obogaćen i odličnim glazbenim programom. Posjetitelje očekuje nastup Nadzornog Odbora 21. lipnja, Night Expressa 22. lipnja i T’n’D Acoustic Dua 23. lipnja.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok