Izdvojeno,  Putovanja

Planirate bodriti Vatrene u Njemačkoj? Do ovih gradova možete direktnim avionskim linijama

Za nekoliko dana, kreće nogometna groznica u Njemačkoj! Od 14. lipnja do 14. srpnja, na rasporedu je Europsko nogometno prvenstvo na kojem će se natjecati i naša nogometna reprezentacija.

S obzirom na to da se prvenstvo održava u Njemačkoj, brojni navijači pohrlit će bodriti naše Vatrene, koji prvi krug natjecanja, ono po skupinama, igraju u Berlinu, Hamburgu i Leipzigu.

Planirate li u tom periodu prema Njemačkoj, dobra je vijest da iz Hrvatske postoje direktne avionske linije prema dva od tri grada u kojima Hrvatska igra na samom početku natjecanja, a koje smo pronašli na aplikaciji Skyscanner.

Direktne linije do Njemačke

Prvu utakmicu naša nacionalna nogometna vrsta igra protiv Španjolske, a susret će se odigrati na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Iz Hrvatske u Berlin može se direktno doći gotovo iz svih naših zračnih luka Zagreba, Splita, Zadra, Pule, Dubrovnika i Rijeke.

FOTO: Pexels

U drugom kolu natjecanja po skupinama, Hrvatska će snage odmjeriti protiv Albanije na Volksparkstadionu u Hamburgu. Direktna avionska linija prema Hamburgu postoji iz Zadra, Rijeke, Splita i Dubrovnika.

Hamburg. FOTO: Pexels

Treću utakmicu u skupinama na prvenstvu Hrvatska igra protiv Italije u Leipzigu, do kamo nema niti jedne direktne avionske linije iz naše zemlje. Sve opcije su uz presjedanje, a najbliži aerodrom odakle možete pronaći direktne veze s Leipzigom je onaj u Beču.

Leipzig. FOTO: Pexels