Izdvojeno,  Putovanja,  Wellness

Bili smo u opatijskoj wellness oazi s koje se pruža spektakularni pogled na Kvarner

Opatija spada među hrvatske gradove koji imaju možda i najdužu tradiciju u turizmu, a posljednjih se godina ovaj biser na Kvarneru profilirao i kao wellness oaza za sve one koji žele pobjeći od svakodnevnice i odmoriti se.

Većina opatijskih hotela u svojoj ponudi ima neki vid wellnessa, a neki su s ponudom ipak otišli korak dalje. Među takve spada i Grand Hotel Adriatic, koji je svoju wellness oazu smjestio na sam vrh, na 8.kat, pa njihovi gosti mogu uživati u spektakularnom pogledu na Kvarnerski zaljev.

FOTO: Ines Jelušić

U potrazi za odmorom i rekuperacijom duha i tijela, nedavno smo posjetili ovaj hotel i uživali u blagodatima njihove wellness oaze. Iako se sezona još službeno nije zakotrljala, turista je u Opatiji već bilo. Dok su jedni hvatali lijepo vrijeme i uživali u šetnji gradom, mi smo vrijeme većinom provodili na 8. katu hotela, seleći se s ležaljke na ležaljku i hvatajući što bolji pogled na Opatiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Putne priče (@putneprice)

Saune se dodatno naplaćuju

Wellness Grand Hotela Adriatic podijeljen je u dva dijela. U prvom se dijelu nalaze bazen, jacuzzi i ležaljke za odmor, dok je drugi dio takozvana “tiha soba” s ležaljkama za odmor i saunama.

Prvi dio wellnessa za goste hotela je besplatan, dok se korištenje sauna dodatno naplaćuje. No – vrijedi, jer ako ste primjerice ljubitelj finske saune, ona se nalazi na prekrasnoj poziciji s koje se pruža možda i najbolji pogled na zaljev.

FOTO: Ines Jelušić

Mene je moram priznati, više zanimala turska sauna, koja nema nikakav pogled, ali je zato sjajna ako iz sebe želite izbaciti sve toksine koji su se nakupili u vašem organizmu.

U Grand Hotelu Adriatic možete uživati u raznim tretmanima i masažama, a taj ugodni prostor smješten je u prizemlju hotela. Nalazi se na samo par koraka od dizala pa ne trebate brinuti da ćete u ogrtačima morati tumarati među ljudima.

FOTO: Ines Jelušić

Sobe u hotelu čiste su i ugodne, a ako primjerice imate sobu na višim katovima, tada ćete i iz kreveta moći uživati u divnom panoramskom pogledu.

Kako izgleda wellness u Grand Hotelu Adratic, pogledajte u galeriji fotografija.