Izdvojeno,  Po svijetu,  Putovanja

Donosimo popis jeftinih letova u lipnju: Dobre ponude mogu se pronaći i za Njemačku

Iz godine u godinu Hrvatska je sve bolje zračnim linijama povezana s Europom i ostatkom svijeta. Na radost mnogih, ove godine imamo puno takozvanih “jeftinih linija” koje nas za malo novaca mogu prevesti do željenih destinacija.

Ako ste se zaželjeli putovanja u inozemstvo, u lipnju se nudi dosta destinacija za koje se mogu pronaći jeftine avionske karte.

Screenshot

Do glavnog grada Bugarske, Sofije, možete otputovati već za 26 eura, a jednako će vas toliko koštati povratna avionska karta do francuskih gradova Marseille i Pariz. Ako vas zanima putovanje u Francusku, putne priče iz Pariza možete pronaći ovdje, a iz Marseillea ovdje.

Dobre prilike do Njemačke

Za samo 26 eura možete posjetiti i talijanske gradove Rim, Pisu i Milano, ali i grčki otok Krf. Isto toliko koštat će vas i povratna karta do Belgije, odnosno do Brisela.

Ono što bi u lipnju moglo biti interesantno brojnim Hrvatsima s obzirom na nadolazeće europsko nogometno prvenstvo su karte za Njemačku. Na mobilnoj aplikaciji Skyscanner, letove do Düsseldorfa pronašli smo za 26 eura, dok ćete avionske karte do Baden-Badena platiti 28 eura.

Jeftino se može i do Basela u Švicarskoj, a cijena karte također iznosi 26 eura.

Ako ste zainteresirani za posjet predivnoj Španjolskoj, povratne avionske karte za Gironu mogu se kupiti po cijeni od 27 eura, dok ćete za putovanje na Maltu u lipnju trebati izdvojiti 29 eura.

Screenshot