Automobiliona

Prinova u ponudi popularnog modela: Upoznajte N-Trek namijenjen posebno pustolovnim i odvažnim obiteljima

Nissanov čuveni obiteljski SUV nastavlja koračati neutabanim putevima: upoznajte N-Trek, inačicu namijenjenu posebno pustolovnim i odvažnim obiteljima.

Inačica N-Trek, prinova u ponudi modela X-Trail, odražava terenski duh vozila te pomiče granice pustolovine zahvaljujući elektrificiranom pogonu na sve kotače.

Osim toga, oblikovana je u sportskom stilu koji odiše istinskom robusnošću. Na prednjem kraju ističe se tamna završna obrada Nissanove maske V-Motion koja uokviruje središnju rešetku. U drugim inačicama X-Traila, ta je maska izvedena u boji kroma.

Nadalje, u prednji i stražnji odbojnik inačice N-Trek ugrađene su donje zaštitne obloge tamnosive boje, dok su kućišta vanjskih retrovizora izvedena u crnoj boji. Nova LED svjetla za maglu ugrađena su u donji dio prednjeg odbojnika.

Nekoliko boja karoserije

X-Trail N-Trek dostupan je u nekoliko boja karoserije: običnoj sivoj i srebrnoj Champagne (metalik boje) te biserno bijeloj, crnoj Diamond i sivoj Ceramic (biserne boje). Štoviše, biserno bijela, srebrna Champagne i siva Ceramic mogu se kombinirati s crnim krovom.

Posebni dizajnerski detalji koji krase X-Trail N-Trek pridonose dojmu korisnog obiteljskog vozila s pogonom na sve kotače koje uspješno prkosi zahtjevnim terenima, kako asfaltiranim tako i neasfaltiranim.

FOTO: Nissan

Unutrašnjost nove inačice obložena je novim vodootpornim presvlakama kako bi se pustolovniji kupci, odnosno svi oni koji automobilom odlaze na sportske aktivnosti na otvorenom, bez obzira na vremenske uvjete, mogli bezbrižno vratiti u njegovu unutrašnjost.

Kupcima koji žele upotpuniti robustan izgled putničkog prostora na raspolaganju je poseban paket dodatne opreme koji uključuje gumene tepihe i dvostranu oblogu prtljažnika.

Uvođenjem inačice N-Trek u ponudu modela X-Trail, taj je čuveni Nissanov SUV dobio novu dozu privlačnosti. Inačica N-Trek opremljena je revolucionarnim Nissanovim sustavom e-POWER koji upotrebljava mali, ali učinkoviti trocilindarski turbomotor s tehnologijom varijabilnog kompresijskog omjera kako bi proizveo električnu energiju za punjenje ugrađene baterije koja pak opskrbljuje električni motor koji pokreće kotače. Za maksimalnu spremnost i sigurnost u svim uvjetima, tu je napredni sustav pogona na sve kotače e-4ORCE s dvama motorima (jednim na prednjoj osovini i jednim na stražnjoj osovini) koji prilagođava snagu čak 10.000 puta u sekundi, ovisno o prianjanju.

Uglađena vožnja

Pogonski sklop modela X-Trail pruža uglađenu, besprijekornu vožnju dostojnu 100 % električnih modela, samouvjereno prkosi zahtjevnim uvjetima na terenu i ne zahtijeva punjenje.

Inačica N-Trek nasljeđuje sve te prednosti te ih upotpunjuje naglašeno pustolovnim duhom koji, snažnije no ikad, poziva obitelji da odu korak dalje i iskuse novu dimenziju pustolovine u elektrificiranom SUV-u sa sedam sjedala i pogonom na sve kotače.

Govoreći o X-Trailu N-Trek, Arnaud Charpentier, potpredsjednik djela za marketinške strategije i mobilnost, Nissan Europe, regija Bliskog istoka, Afrike, Indije i Oceanije, izjavio je sljedeće: “Razvoj X-Traila N-Trek započeo je jednostavnim motom: zaprljajmo ruke. Ta misao utjelovljuje duh osnovne skupine kupaca X-Traila koji uživaju u pustolovinama i prirodi i koji automobil vide kao sredstvo za zajedničko uživanje u slobodnom vremenu i pustolovinama. X-Trail N-Trek stvoren je upravo za njih. Za njegov upečatljiv izgled zaslužni su jedinstveni dizajnerski detalji inačice N-Trek, nove vodootporne presvlake u unutrašnjosti i privlačne dvobojne kombinacije karoserije. Sve to čini ga neodoljivim! Kad se svemu tome doda i Nissanov revolucionarni elektrificirani pogon koji spaja tehnologije e-POWER i e-4ORCE, možete biti sigurni da je elektrificirana pustolovina zajamčena.”

FOTO: Nissan