Putovanja

Dvije jake aviokompanije najavile povećanje kapaciteta na svojim linijama prema Hrvatskoj

Zagreb i Pariz postaju još jače povezani. Kako je najavljeno, Air France povećava učestalost letova tijekom predsezone, omogućujući svakodnevne letove na relaciji Zagreb-Pariz, te dodajući dodatni let četvrtkom i nedjeljom. U vrhuncu sezone, počevši od 8. srpnja, Air France će imati 11 tjednih letova, uključujući četiri dodatna leta iz Pariza za Zagreb, što rezultira dvostrukim dnevnim letovima na relaciji Pariz-Zagreb četiri dana u tjednu.

Osims  Parizom, pojačava se povezanos i s Amsterdamom. KLM, nizozemska zrakoplovna kompanija, najavila je da će značajno povećati kapacitet prema Hrvatskoj ovog ljeta, osobito povećanjem broja letova za Dubrovnik. I Split i Dubrovnik sada će imati usklađene rasporede letenja. Tijekom izvansezone, KLM će obavljati dva leta dnevno za Split, s kasnim dolaskom i ranim jutarnjim polaskom za Amsterdam sljedećeg dana.

Dodatna sjedala na ruti

Osim toga, početak sedam dodatnih letova tjedno iz Dubrovnika za Amsterdam pomaknut je na 2. srpnja umjesto 15. srpnja. Ova promjena će omogućiti približno 4.000 dodatnih sjedala na ruti. Počevši od 2. srpnja, bit će dodan kasni noćni let za Dubrovnik, s polaskom sljedećeg jutra za Amsterdam. KLM planira obavljati ovu rutu do 16 puta tjedno.

Korištenjem svih AFKL letova ovog ljeta, uz povećanje kapaciteta za Split i Dubrovnik, putnici će preko čvorišta u Parizu i Amsterdamu imati pristup raznim europskim destinacijama te destinacijama širom svijeta, uključujući Sjevernu i Južnu Ameriku, Meksiko, Aziju i Afriku.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok