Putovanja,  Smještaj

Novi boutique hotel u Crikvenici otvorio svoja vrata turistima: Pogledajte kako izgleda

Crikvenica je dobila novi hotel! Uoči početka nove turističke sezone, Aminess Younique Narrivi Hotel, jedan od 16 hotela u portfelju kompanije Aminess Hotels & Resorts, otvorio je posjetiteljima svoja vrata. Smješten u srcu Crikvenice, ovaj raskošni boutique hotel postao je dio Aminessovog portfelja još u ožujku ove godine kada je Aminess Hospitality Group preuzela njegovo operativno poslovanje.

Sa svojih 40 soba, Aminess Younique Narrivi Hotel nudi ekskluzivnost i rijetko viđenu intimnu atmosferu. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi se osigurala maksimalna udobnost i luksuz za goste. Posebno se ističe ekskluzivni wellness centar smješten na najvišoj etaži hotela, pružajući nevjerojatan pogled prema moru. Izvrsna gourmet ponuda osigurana je u restoranu Half8, koji kombinira lokalne okuse s internacionalnim kulinarskim trendovima, čineći gastronomsko iskustvo nezaboravnim i autentičnim.

“Kod boutique hotela poput ovog još je važnije dobro poznavanje želja i potreba gostiju nego što je to slučaj u standardnom hotelskom smještaju. Zbog toga smo pažljivo kombinirali različite segmente ponude s vrhunskim dizajnom, naprednim tehnologijama i potpuno personaliziranim pristupom, kako bi gostima ostali u trajno pozitivnom sjećanju”, izjavio je Domagoj Trivić, direktor Aminess Younique Narrivi Hotela.

Za vrhunski dizajn interijera hotela i hotelskih soba bila je zadužena projektantska kuća ARHIV arhiva i urbanizam d.o.o., čiji projektanti Pero Vuković i Mislav Barada su se pobrinuli da interijer hotela spaja modernizam s tradicionalnim elementima karakterističnima za staru jezgru Crikvenice u kojoj je smješten sam hotel. Za još bolji doživljaj interijera bili su zaduženi Patricija Purgar i Janko Ivčić, akademski slikari iz Zagreba i članovi Hrvatskog društva likovnih umjetnika s bogatim iskustvom u postavljanju samostalnih izložbi. Njihove slike vjerno prate dizajn interijera Aminess Younique Narrivi Hotela.

Nova klasifikacija Aminess hotela

Ono što čini Aminess Younique Narrivi Hotel zaista posebnim je Younique brend koji stoji iza njega. Younique brend predstavlja jedinstvenu kategoriju Aminess hotela koju karakterizira impresivna arhitektura, jedinstven položaj i vrhunska usluga, stvarajući osjećaj posebnosti kod svakog gosta.

Cilj uvođenja Younique brenda je omogućiti gostima jednostavnije snalaženje u Aminess ponudi te odabir smještaja prema vlastitim preferencijama i očekivanjima, u ovom slučaju – najviših standarda kvalitete i posebnosti smještaja.

Novom klasifikacijom svojih objekata, Aminess Hotels & Resorts dodaje novu dimenziju svom portfelju, dok Aminess Hospitality Group nastavlja razvijati inovativne koncepte i prilagođene usluge koje će iznova oduševljavati svakog gosta.