Hrana,  Iće i piće,  Izdvojeno

Posjetili smo Trattoriu Mandrać i uvjerili se zašto svi bruje o ovom šarmantnom restoranu

Kvarnerska mjesta oduvijek zbog svog šarma i bogate tradicije privlače turiste, a među njima je i mjesto Volosko. Ovo malo ribarsko i turističko mjesto udaljeno je oko 2 kilometra sjeverno od središta Opatije, a prvi se puta spominje još davne 1543. godine.

Volosko je kroz godine postala prava mala gastro oaza u koju rado navraćaju svi željni dobre hrane, a među restoranima koji prednjače u toj gastro priči je i Trattoria Mandrać.

FOTO: Ines Jelušić

Ovo mjesto otvoreno je 2021. godine, a uz restoran se nalazi i mala butiga gdje se mogu nabaviti proizvodi lokalnih proizvođača. Za vrijeme našeg nedavnog boravka na Kvarneru, posjetili smo ovo mjesto te smo se i sami uvjerili koliko se u Mandraću dobro jede.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Putne priče (@putneprice)

Rade svaki dan

Za početak, sam je interijer divan te se sjajno stopio u lokaciju na kojoj se nalazi. Na jelovniku se nalaze pretežno jela od ribe, no ima tu i i odličnih specijaliteta za one koji više preferiraju meso.

FOTO: Ines Jelušić

Hrana u lokalu zaista je jako ukusna. Porcije su dobre, a cijene su im i više nego pristojne s obzirom na lokaciju gdje se nalaze. Iako su glavna jela bila sjajna, moram pohvaliti carpaccio od hobotnice s pistaciom koji smo uzeli za predjelo i odličan lava cake s kremom od pistacije koji je savršeno prijao na kraju ukusnog ručka.

Carpaccio od hobotnice s pistacijama. FOTO: Ines Jelušić

Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do nedjelje od 11:30 do 23:30 sati, a sve ostale informacije možete pronaći na njihovim službenim stranicama.

FOTO: Ines Jelušić
FOTO: Ines Jelušić