Događanja,  Putovanja

Baby Lasagna nastupa na ovogodišnjem Špancirfestu, poznati datum i mjesto njegovog koncerta

Krajem kolovoza, Varaždin će se na deset dana ponovo pretoriti u mjesto kreative, umjetnosti, dobre glazbe i zabave za sve uzraste.

Tada će se, naime, održati najdugovječniji festival u Hrvatskoj, Špancirfest, koji je ove godine na rasporedu od 23.8. do 1.9.2024. godine.

Za vrijeme Špancirfesta, grad se pretvara u ogromnu pozornicu na otvorenom. U Varaždin stižu performeri i umjetnici iz cijelog svijeta, ali i posjetitelji kojih je iz godine u godinu sve više i više.

Zna se datum koncerta Baby Lasagne

Najpoznatije gradske ulice i ove će godine na 10 dana biti mjesto zabave i veselja, a prema prvim najavama, očekuje se i da bi line-up glazbenika i ove godine trebao biti i više nego dobar.

Iako program još nije objavljen, jedno se ime koje će nastupati na Špancirfestu već zna. Naime, odmah nakon velikog uspjeha koji je ostvario na ovogodišnjoj Euroviziji, iz Varaždina su najavili da će headliner ovogodišnjeg Špancirfesta biti Marko Purišić poznatiji pod umjetničkim imenom Baby Lasagna.

Baby Lasagna na Špancirfestu će nastupiti na glavnoj festivalskoj PAN pozornici na Starom gradu u utorak 27. kolovoza 2024., a njegov koncert biti će besplatan za sve posjetitelje.

Više informacija o ovogodišnjem izdanju Špancirfesta biti će objavljeno u narednim mjesecima na službenim stranicama festivala.