Vijesti

Ugledni svjetski magazin na listu najboljih all-inclusive destinacija smjestio i jednu iz Hrvatske

Ugledni svjetski magazin Forbes napravio je listu najboljih europskih all-inclusive europskih destinacija za odrasle, a među njima se našla i jedna lokacija u Hrvatskoj.

Riječ je o Tui Blue Adriatic Beach resortu koji se nalazi u Živogošću na makarskoj rivijeri.

“Tui Blue Adriatic Beach okružen je kristalno plavim morem, jedim od najčišćih u Europi, a šume borova ispod Biokova veličanstvena su pozadina. Ne čudi zbog toga što je upravo ova regija bila centar inspiracije za umjetnike još u vrijeme starog Rima. Hotel sadrži 271 sobu i apartman, od kojih neke imaju balkone, poglede na more i pristup bazenu. Dva restorana i tri bara nude širok izbor delicija s naglaskom na lokalne, svježe plodove mora. Aplikacija Tui omogućava vam pregled dnevnih događaja u hotelu, uključujući živu glazbu i kušanje vina. Ipak, neupitna glavna atrakcija je priroda: odlična ideja je rezervirati ekskurzije gradićima načičkanim po obali, ali i veličanstvenim prirodnim ljepotama Hrvatske poput slapova rijeke Krke”, navodi ovaj magazin u opisu destinacije.

FOTO: tuiblueadriaticbeach.com

Miran bijeg od svakodnevnice

Inače, u posljednje vrijeme sve više ljudi traži odmore koji nude miran bijeg od užurbane svakodnevice, a iznimno popularnima pokazuju se all-inclusive resorti za odrasle. Na ovakvim mjestima, svi mogu uživati u pogodnostima mirne atmosfere na destinacijama gdje su obroci, pića i aktivnosti, ponekad čak i napojnice, uključeni u cijenu.

Na Forbesovoj listi našli su se i TRS Ibiza Hotel u Španjolskoj te Stella Island Luxury Resort & Spa na Kreti.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok