Događanja,  Putovanja

Dobra ideja za vikend izlet: U Karlovcu se u subotu održava zanimljiva manifestacija

U okviru manifestacije Proljeća u Karlovcu,  a uoči obilježavanja Europskog dana parkova, Turistička zajednica grada Karlovca s partnerima pripremila je zanimljivo subotnje prijepodne u gradu pod nazivom “Dan u parku”, gdje će u fokusu biti parkovi, koji su važan dio identiteta Karlovca.

Od 10 do 13 sati Karlovčane i posjetitelje očekuje zanimljiv sadržaj na Promenadi i u Šancu. Organizatori su pripremili različite rekreativne igre u parku kao što su obaranje čunjeva, badminton, hammock i kamping park za djecu, streličarstvo, košarka, povlačenje užeta, odbojka, igra bacanja ringova na postolje, igra minsko polje i mnoge druge.

Jednodnevna likovna kolonija

Sve to pratit će i prigodni glazbeni program dua Jopa u Glazbenom paviljonu te besplatna turistička tura za građanstvo i posjetitelje na temu parkova s polaskom u 11 sati kod Paviljona Katzler.

Isti dan održat će se i ULAK-ova jednodnevna likovna kolonija na otvorenom te radionica za najmlađe i sve zainteresirane građane. Prijave su na dan održavanja do 9 sati ispred galerije ULAK.

FOTO: Visit Karlovac
Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok