Događanja,  Putovanja

Pustolovina u Zoološkom vrtu: Iduća dva mjeseca posjetite Noćni safari, evo detalja

Svibanj i lipanj u zagrebačkom Zoološkom vrtu bit će i više nego zanimljivi. Naime, od 6. svibnja kreće noćni safari, koji će se održavati petkom i subotom do kraja lipnja ove godine. Sudionici programa u obilazak Zoološkog vrta kretat će u 18.30, a program završava u 20.30.

Noćni safari posjetiteljima Vrta omogućuje da poznate vizure dožive iz nove perspektive, te da životinje iz raznih dijelova svijeta promotre poput pravih istraživača.

Pod vodstvom edukatora sudionici Noćnog safarija obilaze mnogobrojne životinje među kojima su afrički lavovi, bizoni, morski lavovi, oriksi, crvene pande, tukani i otrovne žabe. Neke od tih životinja u mraku izoštravaju svoja osjetila, a neke bezbrižno tonu u san.

Kraj pustolovine uz logorsku vatru

Pustolovi svoje druženje okrunjuju uz logorsku vatru. Djeca sudjeluju u prigodnoj radionici, proučavaju izbliza neobične životinje te slušaju mitove i legende u kojima fauna ima važnu ulogu. Pritom se na roštilju pripremaju hrenovke.

Cijene ulaznica iznose 12,00 eura po osobi, a ulaznice za program moguće je rezervirati od ponedjeljka do petka od 8.00 do 16.00 sati slanjem upita na e-adresu edukacija@zoo.hr ili telefonskim pozivom na broj 091 2302 229.

Više informacija o manifestaciji potražite na službenim stranicama ZOO Zagreb.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok