Izdvojeno,  Po svijetu,  Putovanja

Vrijeme je za putovanje: Ovih 12 zemalja u svibnju možete posjetiti za sitnu lovu

S dolaskom svibnja, dolazi nam i toplije vrijeme pa se mnogi upravo iz tog razloga u svibnju odlučuju negdje otputovati.

Ovaj je mjesec dobra prilika da otputujete negdje avionom, a iz Zagreba se nudi čak 12 europskih zemalja u koje možete odletjeti za manje od 30 eura. Jeftine avionske karte možete ugrabiti do Italije, a za 26 eura možete birati i posjetiti Pisu, Milano i Rim.

Po cijeni od 26 eura za povratni let možete skoknuti do Norveške, odnosno glavnog grada Osla o kojem smo već ranije pisali na našem portalu, a za isto toliko možete otputovati i u Belgiju do Brisela.

FOTO: Screenshot

Uhvatite ljeto na Cipru

Za 26 eura može se i u Španjolsku do Palme, a za tek dva eura više, možete kupiti avionsku kartu do Girone. Samo 26 eura koštat će vas povratna karta do Švicarske, odnosno do Basela.

FOTO: Screenshot

Avion do jednog od najsunčanijih europskih mjesta, otoka Cipra odnosno mjesta Pafos, koštat će vas 27 eura, a jednako ćete toliko izdvojiti i za put do Podgorice u Crnoj Gori.

Za 28 eura možete do najstarijeg francuskog grada Marseillea, dok uvijek predivan Pariz košta 29 eura. Ako vas zanima što posjetiti u Parizu, pogledajte naš kratki vikend vodič ovdje. Samo 28 eura koštat će vas povratna karta do bugarske prijestolnice Sofije, ali i do njemačkog Frankfurta. Poželite li pak u Düsseldorf, karta će vas koštati 30 eura.

FOTO: Screenshot

Jeftino se ovog mjeseca može otputovati i do Malte po cijeni od 29 eura, a jednako toliko platit ćete i put do švedskog grada Gothenburga.

FOTO: Screenshot

Jeftine avionske karte možete pronaći na Skyscanneru.