Događanja,  Putovanja

Eko Magični šešir i ove godine dolazi u Čavle: Evo detalja događanja za najmlađe

U bogatom programu Proljeća na Čavji i ove godine našao se dan posvećen djeci i mladima. Nakon prošlogodišnjeg pilot projekta u kojem su Čavle prvi put ugostile Magični šešir, ove godine povećat će se broj radionica i aktivnosti posvećenih najmlađim članovima društva.

Cijeli događaj održat će se u tonu zaštite okoliša te brige i očuvanja prirode pa će tako veliki broj radionica biti upravo na temu održivosti, recikliranja, ponovne potrebe i edukacije mladih kako svakodnevno pridonijeti smanjenju zagađenja.

Širko, veseli i zabavan šešir iz kojeg se može “izvući” bezbroj aktivnosti, već je obišao Osnovnu školu Čavle i kroz sportski eko poligon učio razvrstavati otpad te kroz zabavni kviz pokušao usaditi održive navike u raznim životnim situacijama.

TZ Čavle

Glavni događaj

Navedene aktivnosti su priprema za glavni događaj, a to je Eko Magični šešir u Čavlima, koji će se održati u subotu 25. svibnja s početkom u 16 sati!

Očekuju vas ekološke, sportske, edukativne, zabavne i kreativne radionice, a predstavit će se i bojanka Širko ekolog! Uvijek atraktivni dvorci na napuhavanje, oslikavanje lica te kutak za najmlađe (0 – 3 godine)  svima će biti na raspolaganju.

Ulaz je besplatan, a sve aktivnosti su vođene od osoba s iskustvom u radu s djecom.

Projekt organiziraju Društvo sportske rekreacije Kvarner i Turistička zajednica Općine Čavle, uz sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te pokroviteljstvo Općine Čavle, Primorsko-goranske županija i JGL d.d.

Za detalje pratite Facebook događaj Eko Magični šešir u Čavlima i web.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok