Automobiliona

Stigla je nova generacija talijanskih ljepotana: Jedan model posebno oduševljava cijenom

Talijanski automobilski proizvođač Alfa Romeo tijekom svibnja i lipnja slavi veliku obljetnicu – 114 godina marke koja je osnovana 1910. godine, a tim povodom brend u Hrvatskoj predstavlja novu generaciju modela Giulia, Stelvio i Tonale sa oznakom MY 24.

Naime, uz postojeće verzije Sprint i Veloce, Alfa će u Hrvatskoj nuditi novu inačicu “Tributo Italiano”. Riječ je o najjačem paketu opreme koji se ugrađuje na sva 3 modela, a koji predstavlja sam vrh ponude ove renomirane marke.

FOTO: Alfa Romeo

Nudit će se u tri boje eksterijera, odnosno u bojama talijanske zastave – zelenoj, bijeloj i crvenoj – sa crnim krovom u seriji.

Stelvio već od 53.200 eura

Paket Tributo Italiano donosi pregršt novosti kao standardnu opremu koja je prije bila dio paketa dodatne opreme. Između ostalog, tu je ozvučenje Harman Kardon, aktivni ovjes SDD kao napredni dio tehnologije koje marka nudi i crni krov vozila koji dolazi kao zaštitni znak.

FOTO: Alfa Romeo

U rođendanskom duhu, posebno atraktivan kupcima bit će model Stelvio, koji u novoj ponudi MY 24 Stelvio kreće već od 53.200 eura za model s 2.2 dizelskim motorom sa 160 KS i 8 stupanjskim ZF mjenjačem u seriji.

FOTO: Alfa Romeo

S atraktivnim paketima opreme, motorizacijom od 160, 210, 280 do čak 520 konja, bez ikakvih baterija, Stelvio nudi vrhunski užitak u vožnji koji će kupci i u Hrvatskoj zasigurno prepoznati, posebice u ovako primamljivoj cjenovnoj ponudi.

FOTO: Alfa Romeo