Automobiliona

Danas od 11 sati besplatno obiđite servisni park ovogodišnjeg WRC Croatia Rallyja

Sutra, 18. travnja kreće četvrto izdanje spektakularnog WRC Croatia Rallyja, na kojem će sudjelovati 68 posada iz 35 zemalja svijeta. Natjecatelji će osim na cesti, odnosno na planiranim rutama koje se voze puno vremena provesti i u servisnom parku, koji se ove godine nalazi na zapadnom ulazu u Zagreb u Westage City-ju.

Servisni park bit će otvoren za sve zainteresirane građane i posjetitelje u srijedu 17. travnja 2024. od 10 do 21 sati, uz slobodan ulaz. U navedenim periodu svi zainteresirani građani moći će prošetati cijelim servisnim parkom te iz blizine vidjeti servisne boxove, pripreme natjecateljskih bolida te stožere natjecateljskih posada. Servisnom parku pristupa se kroz unutrašnjost trgovačkog centra Westgate, a ulaz u servisni park je kod izlaza broj 2 (iz unutrašnjosti centra Westgate).

Službeni početak u Zagrebu

Ovogodišnji WRC Croatia Rally počinje u četvrtak  probnim brzincima tzv. “shaakedownom” pokraj Okića, nakon čega od 18:30 sati slijedi i službeni početak uz predstavljanje svih natjecateljskih posada na Ceremonijalnom startu ispred Nacionalne i sveučilišne biblioteke i Zagrebačkih fontana u Zagrebu.

U danima trajanja WRC Croatia Rallyja ulaz u servisni park moguć je isključivo uz ulaznice i službene akreditacije, a sve informacije dostupne su ovdje.