Automobiliona

Ovogodišnji servisni park WRC Croatia Rallyja bit će smješten na zapadu grada

Još sitno brojimo do ovogodišnjeg WRC Croatia Rallyja, a jedna od novosti ovogodišnjeg WRC Croatia Rally jest i nova lokacija servisnog parka. Ovogodišnji servisni park bit će smješten na zapadnom ulazu u Zagrebu, točnije na parliralištu poslovno-trgovačkog centra Westgate City a prostirat će se na površini od 70.000 četvornih metara.

Unutar servirnog parka bit će smješteni servisni boksovi za svih 68 posada iz 35 zemalja koje ove godine sudjeluju na WRC Croatia Rallyju te svi dodatni popratni sadržaji poput: ureda organizatora, medijskog i akreditacijskog centra, TV centra i režije odakle će se WRC utrke iz Hrvatske pratiti širom svijeta putem televizijskih i internetskih prijenosa, te popratni tehnički, organizacijski i zabavni sadržaji za natjecatelje, tehničke i organizacijske ekipe i posjetitelje.

Croatia Rally / Mario Pavlović

S više od 300.000 gledatelja u 2022. godini već je u prošloj 2023. ta brojka narasla na impresivnih 400.000 gledatelja koji su pratili utrku uživo na brzinskim ispitima. Istovremeno, više od 88 milijuna gledatelja širom svijeta pratilo je prošle godine utrku.

Pristup dijelu servisnog parka moguć je i za posjetitelje uz posebnu ulaznicu točnije WRC akreditaciju, a koje su dostupne na: https://www.ulaznice.hr/web/WRC_Croatia-Rally

Dnevne ulaznice i Rally propusnice za WRC Croatia Rally 2024 već su prodaji. Dnevne i komplete ulaznica za sve dane moguće je besplatno zamijeniti za odgovarajuće akreditacije/propusnice koje omogućuju pristup zonama tijekom brzinskih ispita te Slobodan ulaz u službeni servisni park tijekom cijelog WRC Croatia Rallyja. Cijena dnevne ulaznice je 20 eura, a Rally propusnice 50 eura. Ulaznice za WRC Croatia Rally 2024. u prodaji su na www.ulaznice.hr.

Croatia Rally / Mario Pavlović