Iće i piće,  Izdvojeno

Bili smo na genijalnom Zagreb Underground festivalu: Pogledajte djelić subotnje atmosfere

Pregršt ljudi, dobre vibre, glazbe te još boljeg vina – to je ukratko sukus događaja o kojem bruji cijeli Zagreb, a koji se po prvi put održava u Hrvatskoj.

Riječ je o prvom podzemnom wine & walk festivalu Zagreb Underground se održava u Tunelu grič od petka 12.travnja do nedjelje 14. travnja. Posjetitelji festivala imali su priliku degustirati više od 200 hrvatskih vina, delicije najboljih hrvatskih OPG-ova, a sve to uz zvuke sedamdesetih godina za koje je bio zadužen Disco Magic Banda.

Tunel Grič organizatori su svjetlosno obojali po hrvatskim vinskim regijama tako da su posjetitelji točno znali, šetajući od štanda do štanda, u kojoj se vinskoj regiji nalaze. Centralni dio tunela Grič pretvoren je u Studio 54, s disco kuglom i svjetlosnim efektima, a sama pozornica s glazbenicima inovativno je bila smještena iznad glava posjetitelja kako bi mogli neometano šetati tunelom.

Festival se održava još danas, a karte možete nabaviti u sustavu EVENTIM.

U subotu popodne, prošetali smo festivalom, djelić atmosfere s ovog jedinstvenog festivala, donosimo u velikoj galeriji fotografija.