Kultura,  Stil

U kina stiže film o Bubimiru: Objavljen novi teaser, pogledajte kako će izgledati

Bubimir se vraća na velika platna! Svi fanovi ovog lika s nestrpljenjem odbrojavaju do 5.rujna 2024. godine kada u distribuciji Blitz filma u kina diljem Hrvatske dolazi film “Bubimir, Bubimir”.

Nestrpljenje je sada još i veće, jer nedavno je stigao novi teaser za film koji nam prikazuje samo mali dio onoga što nam genijalni Tim Burton sprema.

Ovaj film otvara vrata jednom novom, ali nezaboravno čarobnom svijetu.

Michael Keaton se vraća u svojoj legendarnoj ulozi Bubimira, demona sa smislom za humor kakav još niste vidjeli, spreman da na potpuno nov način oživi kaos i ludilo.

Mnoštvo poznatih glumaca

Uz njega, zvjezdani povratak Winone Ryder kao Lydia Deetz i Catherine O’Hare u ulozi Delie Deetz, zajedno sa svježim licima poput Anye Taylor-Joy i Chrisa Hemswortha koji donose nove dimenzije ovoj bezvremenskoj priči.

Posebno se ističe Jenna Ortega u ulozi Astrid, Lydijine kćeri, koja svojom snažnom izvedbom dodaje novu razinu dubine i emocije ovom već bogatom univerzumu.

“Bubimir Bubimir” je film koji istovremeno pulsira akcijom i emocionalnom dubinom, otkrivajući srž likova u borbi protiv nepravde.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok