Po Hrvatskoj,  Putovanja

Do kraja svibnja otputujte vlakom na more po akcijskim cijenama: Evo koliko košta karta

Planirate li do kraja svibnja putovati u Rijeku, Pulu, Split ili Šibenik, možda bi bilo bolje da umjesto automobila ili autobusa odaberete putovanje vlakom. Naime, do 31. svibnja 2024. godine traje akcija Hrvatskih željeznica, a vlakom na izravnim relacijama od Zagreba prema obali i dalje se može putovati po povoljnim cijenama. 

Od Zagreba do Rijeke cijena jednosmjernog putovanja iznosi 8,63 eura, do Pule će vas karta koštati 10,62 eura, do Šibenika 13,27 eura, a do Splita 15,93 eura.

Cijene se odnose na jednosmjerna putovanja na izravnim relacijama u 1. i 2. razredu putničkih, brzih i IC vlakova. U vlakovima s obaveznom rezervacijom sjedala, rezervacija se naplaćuje 1,06 eura.

Nadoplate za postelju

U noćnim vlakovima dodaci za postelju u vagonu za spavanje iznose 6,64 EUR u odjeljcima Tourist (za tri osobe), 10,62 EUR u odjeljcima Double (za dvije osobe) i 19,91 EUR u odjeljcima Single (za jednu osobu). Cijena ležaja u odjeljku s ležajevima iznosi 4,65 EUR.

Karte možete kupiti na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza ili u vlaku, a vraćanje djelomično ili potpuno neiskorištenih karata nije moguće.

Vozni red pogledajte ovdje.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok