Po svijetu,  Putovanja

Ryanair uveo nove linije iz Dubrovnika: Evo gdje će se sve moći jeftino otputovati

Nakon što su podebljali broj letova za ljetnu sezonu iz Zagreba, Ryanair je uspostavio i nove jeftine letove iz Dubrovnika. Prva ljetna linija iz Dubrovnika za Bari odletjela je 31. ožujka i to je samo jedna od njih 17 koje se kreću iz Dubrovnika ovog ljeta.

“Ryanair sa zadovoljstvom službeno pokreće naših 17 uzbudljivih novih linija za Ljeto ’24 za Dubrovnik, s našim prvim letom za Bari koji kreće iz dubrovačke zračne luke 31. ožujka, uz naše druge nove linije koje počinju sljedeći tjedan. Ryanair će ovo ljeto letjeti na 19 ruta do/od dubrovačke zračne luke, nudeći našim klijentima u regiji još više izbora i redovite frekvencije po najnižim cijenama”, kazala je Ryanairova voditeljica komunikacija Jade Kirwan.

Jeftini letovi prema europskim metropolama

Iz Dubrovnika će se tako po jeftinijim cijenama ovog ljeta moći putovati prema Bariju, Bergamu, Memmingenu, Krakowu, Dusseldorfu (Weeze), Londonu, Arlandi, Berlinu, Rimu (Fiumicino), Oslu (Torp), Wroclawu, Bruxellu (Charleroi), Manchesteru, Poznanu, Parizu (Beauvais), Karlsruhe/Baden Baden i Helsinkiju, a raspored i cijene karata možete pronaći na službenim stranicama Ryanaira.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok