Događanja,  Putovanja

Čavle postaju hit lokacija za vikend provode: Evo što će se sve događati narednih mjeseci

U Općini Čavle kreće niz događanja koji će narednih mjeseci uveseljavati domaće i goste. Uoči Uskrsa održati će se tradicionalni Uskrsni sajam, dok će se na Uskrsni ponedjeljak održati popularna manifestacija Frankopanski Uskrs u Kaštelu Grada Grobnika. Uskrsni ponedjeljak ove godine pada na 1. april stoga biste svašta mogli očekivati od nas toga dana, poručuju organizatori.

Travanj će ponovno okupiti ljubitelje brzine na WRC Croatia Rally 2024. koji će se voziti 19.04. na Platku, dok će 30. travnja Kaštel Grada Grobnika obući staro ruho i izvesti pilot projekt, manifestaciju pod nazivom Frankopanski krug.

Lipanj je rezerviran za sport

Počekat svibnja, točnije 1. svibnja rezerviran je za proslavu Filipje, blagdana sv. Filipa i Jakova, uz prvomajski fažol, glazbeni program i sportske aktivnosti, dok će se par dana kasnije, 4. svibnja imati priliku pješačiti do Grada Grobnika i uživati u raznovrsnim pivama na Craft festu Grobnik.  Svibanj se zaokružuje najslađim događanjem, onim za djecu, a to je novo izdanje Magičnog šešira u Jami 25.05., ove godine s Eko predznakom.

U lipnju će se maksimalno promovirati sport i ljepote outdoor destinacije stoga vas očekuje Pohod na Snježnik 9.06., Grobnik Outdoor Weekend 15.-16.06. i Malonogometni turnir Jama 16.-22.06.2024.godine

Nezaobilazni Festival teatra Čavle – Omišalj ove godine slavi svoje 23. izdanje i Kaštel Grada Grobnika ugostiti će ponovno 3 vrhunske predstave uz jednu dječju koja će se održati u Domu kulture Čavle.

Detalji o programima mogu se pronaći na Instagram i Facebook stranici.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok