Događanja,  Putovanja

Ovog vikenda u Dugom Selu sprema se zanimljivo događanje za najmlađe: Imamo sve detalje

Grad Dugo Selo i Turistička zajednica Grada Dugog Sela u subotu i nedjelju, 23. i 24. ožujka 2024. održat će Uskrsni prijem za djecu i mlade. Prijem će se održati od 10 do 14 sati u Perivoju grofa Draškovića, smještenom u srcu Dugog Sela.

Ovaj događaj pružit će djeci i mladima priliku da zarone u bogatu prošlost Dugog Sela, šetajući perivojem u društvu grofice Felicije uz povjestice kako je nekada bilo živjeti u kuriji te učiti o bontonu.

Posjetitelje očekuje mnoštvo tradicionalnih uskrsnih igara i natjecanja, poput bojanja pisanica i izrade igrački od balona, kao i uzbudljive potrage za pisanicama. Također, bit će i obilja slatkih i slanih zalogajčića na velikom stolu.

Brojna događanja

Najmlađi, ali i oni koji se tako osjećaju, imat će priliku uživati u predstavi o Kraljevni na zrnu graška te se opustiti na grofovskom pikniku na travi. Knjigoljupci će imati priliku zaviriti u svijet literature u književnom kutku grofice Drašković, dok će svi posjetitelji moći razgledati izložbu dječjih radova, koja će biti otvorena i do 7 dana nakon Uskrsa.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok