Hrana,  Iće i piće,  Izdvojeno

Pronašli smo trgovinu koju nazivaju rajem za ljubitelje čokolade: Evo što se najviše isplati kupiti

Trgovine slatkiša raj su za ljubitelje slatkog, a jedno takvo mjesto posjetili smo nedavno za vrijeme našeg boravka u Austriji. Naime, čokoladni div Milka u gradu Bludenz ima svoju tvornicu u sklopu koje se nalazi i trgovina.

Riječ je o svojevrsnom outletu kako smo ga prozvali, gdje se popularne čokolade i ostali Milka proizvodi mogu nabaviti po vrlo prihvatljivim cijenama. Prvi dio trgovine zamišljen je kao mali interaktivni muzej. Na samom ulazu smješteno je nekoliko zgodnih foto lokacija, a nakon toga dolazi se u dio gdje se može doznati nešto više o ovoj popularnoj čokoladi.

Jedna od foto lokacija je uz poznatu ljubičastu kravicu. Foto: Ines Jelušić

Osim same povijesti Milke, prikazane su i lokacije odakle dolaze pojedini sastojci za čokoladu, a mogu se vidjeti i stara pakiranja Milka čokolada.

U trgovini su izložene i kaciga te skije Tine Maze. FOTO: Ines Jelušić

Dva su proizvoda najisplativija

Nakon muzeja, posjetitelji će kročiti u trgovinu koja je puna raznih proizvoda, ali i nekih kolekcionarskih primjeraka. Kada god posjećujemo ovu trgovinu, uvijek kupujemo proizvode kojih nema u Hrvatskoj, a ono bez čega nikada ne idemo kući je Milka čokoladni namaz i paket velikih čokolada. Oba su proizvoda jeftiniji nego u našim trgovinama te se stvarno isplati kupiti ih.

Milka trgovina u Bludenzu. FOTO: Ines Jelušić

S obzirom na to da nam uskoro stiže Uskrs, velik dio asortimana bili su čokoladni zečići i čokoladna jaja. Ako ste ljubitelj slatkog, a posebice Milke, ovu trgovinu stvarno vrijedi posjetiti i opskrbiti se zalihama slatkih zalogaja…

Milka trgovina u Bludenzu. FOTO: Ines Jelušić
Milka trgovina u Bludenzu. FOTO: Ines Jelušić
Milka trgovina u Bludenzu. FOTO: Ines Jelušić
Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok