Po Hrvatskoj,  Putovanja

Ova tri hrvatska grada idealna su za romantični vikend odmor s voljenom osobom

Valentinovo nam kuca na vrata, a mnogi i dalje razmišljaju što pokloniti svojim boljim polovicama povodom Dana zaljubljenih. Dobra opcija uvijek je romantično putovanje, a ako ne znate kamo, u nastavku vam donosimo tri hrvatska grada u kojima sve pršti od romantike.

Nin

Pixabay

Ako niste znali, Nin je 2015. godine proglašen jednom od najromantičnijih destinacija u Europi. Šarmantni Nin oduševit će vas svojom arhitekturom, dalmatinskim ulicama i šetnicom uz more gdje ćete provesti nezaboravne trenutke s voljenom osobom. U Ninu, obavezno probajte jedan od njihovih specijaliteta, ninski šokol.

Opatija

Pixabay

Opatija bajna prekrasna je u svako doba godine. Odlični restorani, sjajna wellness ponuda, ili samo boravak uz more na ovoj prekrasnoj destinaciji koja već godinama privlači velik broj ne samo domaćih, već i stranih turista.

Rovinj

Pixabay

Ovaj istarski biser jedno je od najprivlačnijih turističkih odredišta na Jadranu, a često ga se svrstava na listu hrvatskih gradova u kojima romantike ne nedostaje. Rovinj je pun zanimljivosti koje možete posjetiti, a sigurni smo i da u ovom gradu sigurno nećete ostati gladni ili zakinuti za neku romantičnu istarsku večeru u dvoje.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok