Automobiliona

Video je totalni hit! Pogledajte u čemu se Djed Božičnjak vozi kada pošalje sobove na zasluženi odmor

Iako su blagdani iza nas, zimski uvjeti i dalje vladaju u nekim djelovima Europe. Tu postblagdansku, ali još uvijek zimsku priču, odlično je iskoristio Nissan koji je Djedu Božićnjaku, čiji su sobovi otišli na zasluženi godišnji odmor, “ustupio” na korištenje svoje modele automobila kojima zimski uvjeti zahvaljujući e-4ORCE opciji ne predstavljaju apsolutno nikakav problem.

Nissan

“U želji da blagdansko raspoloženje potraje dulje, naš pustolovni proizvođač igračaka odabrao je Nissanovu tehnologiju e-4ORCE kako bi na odvažan i samouvjeren način te uz uglađenu, a opet dinamičnu kontrolu pokorio zimski krajolik. S tom preciznošću nadohvat ruke, ovaj okorjeli putnik svladava umijeće manevriranja kompliciranim putovima zahvaljujući partneru koji je spreman za sve vremenske uvjete.

Lako ćete primijetiti kako adrenalin raste dok tehnologija e-4ORCE, koja je trenutačno dostupna u Djedovim omiljenim vozilima: posve električnom Nissanu Ariya te X-Trailu e-Power, bez poteškoća klizi snježnim krajolikom zahvaljujući naprednom upravljanju, preciznom skretanju i praćenju putanje, sve kako bi pružila osjećaj sigurnosti i kontrole bez kompromisa u pogledu zabave i uzbuđenja”, navode iz Nissana.

Odvažne performanse

Jedinstven način rada tehnologije e-4ORCE stvoren je za najskliskije situacije, za vožnju na snijegu i snažno ubrzavanje iz mjesta, a što, kako pojašnjavaju, “omogućuje Djedu da uvijek zadrži kontrolu. Bez obzira na to je li riječ o smrznutom jezeru, snježnim seoskim cestama ili zaleđenim gradskim prometnicama, Djed je spreman za sezonu opuštanj”a.

Ekskluzivno razvijena za elektrificirane pogone, tehnologija pogona na sve kotače osigurava samouvjerene i odvažne performanse u svim uvjetima zahvaljujući izuzetno brzom odzivu i iznimno preciznoj kontroli raspodjele okretnog momenta u tisućinki sekunde. Sustav dinamično prilagođava raspodjelu okretnog momenta između prednje i stražnje osovine, čime osigurava optimalno prianjanje i jamči iskustvo vožnje meke poput svježeg snijega.

No, e-4ORCE nije opcija isključivo za zimu. Ova tehnologija donosi novu pustolovinu u svakom godišnjem dobu, a Nissan kaže da e-4ORCE svaki trenutak za upravljačem pretvara u nezaboravno iskustvo vožnje.

Simpatičan video u koje Djedica gušta u ovoj tehnologiji, pogledajte u videu.

Putne priče pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i TikTok