Događanja,  Putovanja

Sljemenska žičara postala je pravi hit, a sada stiže još dobrih vijesti: Opet će voziti besplatno, evo i kada

Sljemenska žičara postala je pravi hit proteklog vikenda! Naime, brojni su ljudi iskoristili priliku besplatne vožnje, što je rezultiralo ogromnom posječenošću pa su iz Grada odlučili da će takvih besplatnih vožnji biti još, i to u tjednu školskih praznika.

Ove lijepe vijesti na svom je Facebooku danas objavio zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. “Sljemenska žičara bit će besplatna i od 17. do 25. veljače, u tjednu školskih praznika te tijekom dva vikenda vezana uz taj tjedan”, napisao je Tomašević.

Gradonačelnik je otkrio i koliko je građana koristilo žičaru prošlog vikenda. “Iznimno nam je drago da je tijekom prošlog vikenda žičaru koristilo 25.000 ljudi, pet puta više od prosječnog vikenda s lijepim vremenom. Neki Zagrepčani su čak rekli da su prošli vikend prvi put bili na Sljemenu. Zato smo odlučili da svima, posebno roditeljima s djecom koja će tada imati praznike, tijekom devet dana u veljači još jednom omogućimo besplatan dolazak na Sljeme”, dodao je.


Ako ste među onima koji se još uvijek nisu provozali žičarom, ovo je idealan trenutak da uživate i u toj zagrebačkoj atrakciji.

FOTO: Facebook Grad Zagreb