Hrana,  Iće i piće

Deni Srdoč više nije glavni kuhar restorana Nebo, zamijenit će ga perspektivna i mlada chefica

Uprava Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa objavila je danas da mlada chefica Gabriela Filca od 1. veljače preuzima kuhinju restorana Nebo Restaurant & Lounge by Deni Srdoč. “Oduševljen sam što mogu reći da će Gabi preuzeti dužnost voditeljice naše kuhinjske brigade. Njezina strast prema kuhanju te kulinarsko umijeće, u kombinaciji s njezinom predanošću i marljivim radom, čini je savršenim izborom za voditeljicu Neba u njegovo sljedeće poglavlje”, izjavio je chef Deni Srdoč, koji je otkrio kako će u budućnosti biti zadužen za kreiranje novih menija i razvoj kadra te će manje vremena provoditi u kuhinji.

Chefica Filca prije Neba sa Srdočem je već radila u restoranu Draga di Lovrana, a tijekom proteklih pet godina kao dio njegova tima pokazala je izvanredne vještine, kreativnost i nepokolebljivu predanost izvrsnosti.

Od ranog djetinjstva chefica Filca je razvila duboku povezanost s hranom kroz majčinu kuhinju i vrt, a domaći proizvodi, ljubav i briga uloženi u svako jelo pripremljenih obroka po receptima koji se prenose s generacije na generaciju, usadili su u njoj strast za kulinarskim umijećem. Svoj utjecaj, stečen između ostalog i u kuhinji restorana Nebo, nova chefica je koristila kako bi bila inspiracija drugim ženama u gastronomiji te je tako sudjelovanjem na manifestaciji Okusi Mediterana 2022., prepoznata kao “chef sutrašnjice”.

Prošle je godine predvodila isključivo žensku postavu kuhara u finalu Hiltonovog godišnjeg Flavor & Flair natjecanja i osigurala visoko drugo mjesto u natjecanju timova iz cijelog svijeta.

FOTO: Facebook Nebo Restaurant & Lounge by Deni Srdoč