Po svijetu,  Putovanja

Sastavljen itinerar putovanja oko svijeta za 80 dana: Putnike će voziti sedam luksuznih željezničkih linija

Ove godine, ljubitelji putovanja željeznicom mogu krenuti na spektakularno putovanje oko svijeta! Naime, tvrtka Railbookers sastavila je itinerar putovanja oko svijeta luksuznim vlakom koje će trajati 80 dana, ići će preko četiri kontinenta i 13 zemalja.

Putnici će posjetiti više od 20 gradova, a vozit će se sa sedam luksuznih željezničkih linija: Rocky Mountaineer u Kanadi, Belmond Royal Scotsman u Škotskoj, Venice-Simplon Orient Express i Golden Eagle Danube Express u Europi, Maharajas’ Express u Indiji, Rovos Rail u Južnoj Africi i Eastern & Oriental Express u jugoistočnoj Aziji.

Putnici mogu odlučiti iskusiti cijeli 80-dnevni itinerar ili odabrati kraće dijelove putovanja. Putovanja uključuju hotelski smještaj između putovanja željeznicom, razgledavanje i transfere.

FOTO: Railbookers

Put oko svijeta luksuznim vlakom počinje u Vancouveru. U Europi će putnici obići Budimpeštu, Edinburgh, Firencu, London, Pariz, Rim i Veneciju. Iz Europe, putovanje se seli u Indiju, zatim u Južnu Afriku i jugoistočnu Aziju te završava u Singapuru.

Putovanje kreće 28. kolovoza, a cijene kreću od 113.599 dolara po osobi.

FOTO: Railbookers

FOTO: Railbookers, Pixabay