Hrana,  Iće i piće,  Izdvojeno

Bili smo u fora lokalu u Zagrebu u kojem možete pojesti odličan brunch i popiti sjajnu kavu

Brunch, odnosno rani ručak, iz godine u godinu sve je popularniji i u Hrvatskoj. Brojni restorani i bistroi oformili su posebne menije s ponudom jela, a za koja već sada možemo reći da su postali svojevrsni klasici bruncha. Restorani diljem Zagreba u svojoj ponudi imaju brunch, a jedna od njih je i SquareOne Experience Bar & Restaurant, koji se nalazi na Trgu žrtava fašizma.

SquareOne nije samo bar i restoran. To je također i jedinstveni coworking prostor gdje možete unajmiti ured ili salu za sastanke, a plus svega su dakako hrana i piće koji su vam na dohvat ruke.

Obilne porcije

Ovaj moderni prostor decentnog uređenja prava je gastronomska oaza. Osim brunch menija koji se poslužuje od 9 do 16 sati, u ponudi imaju i dnevne menije koje možete naručiti od 11.30 do 16, ali i večernje menije koji se poslužuju od 19 do 24 sata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Putne priče (@putneprice)

No, ono što je nas zanimalo je brunch, čija je ponuda zaista raznolika – od klasika, slanog pa sve do slatkog i nešto laganijeg. Svatko će ovdje pronaći nešto za sebe.

Naš izbor bila je klasika – Club sandwich i jaja Benedict. Porcije su bile obilne, a hrana jako ukusna. Uz sendvič ćete dobiti i dosta veliku porciju krumpirića, dok uz jaja poslužuju salatu s odličnim dresingom.

Također, poslužuju i sjajnu kavu s mlijekom po jako prihvatljivoj cijeni od 2 eura. S obzirom na lokaciju, ali i samu kvalitetu, nama se ta cijena čini i više nego dobra.