Putne priče,  Putovanja,  Smještaj

S ovim smještajem ne možete fulati: Kako izgleda noćenje u budget friendly hotelskom lancu Ibis?

Hoteli su i dalje mnogima najdraže prenoćište na putovanjima. Iako su njihove cijene skuplje od privatnog smještaja, diljem svijeta postoje i oni ‘budget friendly’ hotelski lanci čije su cijene prihvatljive širim masama.

Možda i najpoznatiji takvi hotelski lanac je Ibis, prepoznatljiv po svom jedinstvenom i upečatljivom interijeru te dobrom omjeru cijene i kvalitete. Ovaj francuski brend u vlasništvu Accora ima više vrsta hotela – Ibis, Ibis Styles i Ibis Budget – a njihove hotele možete pronaći i u Mađarskoj.

Ines Jelušić

U jednom njihovom hotelu nedavno smo odsjeli u Budimpešti. Riječ je o dosta basic hotelima u čijim sobama imate osnovne stvari koje su vam nužne za boravak – krevet, kupaonicu, sef, ormar i TV. Soba, kao i cijeli hotel, jako su šareni.

Ines Jelušić

U lobiju hotela nalazi se aparat za besplatnu kavu i čaj, a ujutro će vas poslužiti i finim doručkom s raznovrsnom ponudom jela. Hotel nudi i mogućnost parkinga “pod rampom”. Cijena “noćenja” automobila koštala nas je 10 eura.

Ovaj hotelski lanac nudi dobru uslugu za fer cijenu, pa ako vam zatreba smještaj u nekoj od europskih metropola, Ibis je dobar odabir u slučaju da ste malo u hotelu, a puno po gradu.

Ines Jelušić
Ines Jelušić
Ines Jelušić
Ines Jelušić