Advent i Božić,  Putovanja

Na Konavle Adventu ne nedostaje događanja: Evo što će se sve zbivati narednih dana

Turistička zajednica općine Konavle pripremila je razna događanja povodom manifestacije Konavle Advent, a posebno “živo” bit će narednih dana kada su na rasporedu odlični koncerti, ali i ostala zbivanja.

Već danas u 19 sati u Domu kulture na rasporedu je tradicionalni božićni koncert Cavtatske limene glazbe, dok će na istom mjestu u utorak s početkom u 17.30 sati posjetitelji moći uživati u Adventskom koncertu učenika solista umjetničke škole Luka Sorkočević – Cavtatska limena glazba i Umjetnička škola Luke Sorkočevića.

Nakon koncerta učenika umjetničke škole, u utorak s početkom u 19.30 sati održat će se i koncert Klape Ragusa, dok će se u srijedu 20.12.2023. u 19.00 sati održati Božićni koncert zbora, orkestra i komornih sastava umjetničke škole Luka Sorkočević – Cavtatska limena glazba i Umjetnička škola Luke Sorkočevića.

Adventska zbivanja nastavljaju se sve do subote, 23.12.2023. Nakon kratke božićne pauze, veselje se nastavlja od 28. prosinca pa sve do Nove godine, gdje je u šatoru na Trgu Dr. Franje Tuđmana u Cavtatu organiziran doček uz ZIGGY Band.

Detalje o događanjima možete pronaći na službenim stranicama Turističke zajednice općine Konavle.

Također, od 21.-30. prosinca održat će se manifestacija Miris Božića u Konavlima u organizaciji Agroturizma Konavle. Program manifestacije pogledajte u nastavku: