Advent i Božić,  Putovanja

Imamo super ideju za vikend odmor: Ovog Adventa posjetite čarobni Jingle Bell ROX u Motovunu

Roxanich Winery & Design Hotel poznat po svom vrhunskom vinu i prekrasnom smještaju, ovog se adventa pretvorio u pravu zimsku bajku.

Naime, ispred ovog divnog hotela u Motovunu odvija se prava adventska čarolija pod imenom “Jingle Bell ROX” uz klizalište, dobru glazbu i ugostiteljsku ponudu.

Adventsku čaroliju Jingle Bell ROX-a čine klizalište sa spektakularnim pogledom, dobra glazba za koju su svakog vikenda zadužena poznata glazbena imena, ali i adventske kućice, gdje se može probati Roxanich ponuda sa slanim jelima i vinskom ponudom, dok destilerija “Aura” priprema posebna, tradicionalna pića.

FOTO: Facebook Roxanich

Klizalište je otvoreno svakim danom od 12:00 do 21:00 sati, a radno vrijeme petkom i subotom produženo je do 23:00 sata.

Posebne ponude

Hotel ima i posebne adventske ponude, a gosti koji do 8. siječnja 2024. godine rezerviraju minimalno jedno noćenje, dobivaju klizaljke i besplatan ulaz na klizalište.

U ovom periodu, dostupni su svi tipovi soba s bogatim buffet doručkom, neograničenim korištenjem wellnessa hotela (uz prethodnu rezervaciju) te parkingom u podzemnoj garaži hotela (uz prethodnu rezervaciju).

Više detalja pronađite na njihovim službenim stranicama.

FOTO: Roxanich