Advent i Božić,  Putne priče,  Putovanja

Posjetili smo Čarobni grad Djeda Mraza u Varaždinu, atrakciju koja oduševljava male, ali i velike posjetitelje

Djed Mraz u Varaždinu boravi već godinama, a ove je godine u baroknom gradu osvanuo i njegov grad! Čarobni grad Djeda Mraza jedna je od najposebnijih adventskih atrakcija ove godine. Smješten u dvorištu palače Sermage, grad Djeda Mraza prostire se na gotovo 400 četvornih metara, a uz Djedicu, u njemu svakodnevno borave i vilenjaci, a povremeno navrati i Baka Mraz.

Ovu hit lokaciju koja je Varaždin pretvorila u idelanu adventsku lokaciju za cijelu obitelj posjetili smo neki dan i ostali smo oduševljeni! Šareno, divno ukrašeno, s nekoliko sjajnih punktova za fotografiranje, Čarobni grad Djeda Mraza zaista je mjesto koje se ove godine ne propušta, posebice kada padne mrak i kada u gradu zasvijetli na tisuće šarenih lampica.

U Gradu se održavaju i zanimljive radionice te brojni programi za djecu, a raspored možete pronaći na stranicama Adventa u Varaždinu.

Iako je lokacija prvenstveno namijenjena za djecu, moramo priznati da smo i mi odrasli baš jako uživali. Kako izgleda čarobni grad Djeda Mraza, pogledajte u velikoj galeriji fotografija koju vam donosimo.

FOTO: Ines Jelušić