Advent i Božić,  Putovanja

Djed Mraz otvorio svoj poštanski ured u Rijeci: Pogledajte kako izgleda ova jedinstvena adventska atrakcija

I Rijeka se ove godine jako potrudila oko Adventa, a posebnu pažnju privukao je Poštanski ured Djeda Mraza koji se nalazi u Riječkom tunelu, a koji je i službeno otvoren u nedjelju.

Djed Mraz svake godine dobije na milijune pisama djece iz cijelog svijeta, a kako se niti jedno pismo ne bi zagubilo i kako bi sve želje i snovi mališana stigli u prave ruke, pobrinuli su se Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s Plodinama, koji su u sklopu Rijeka Adventa otvorili ekskluzivnu poslovnicu Poštanskog ureda Djeda Mraza u Riječkom tunelu. Riječka “poslovnica” sastavni je dio njegove centralne poštanske infrastrukture iz kojeg će pisma putovati na Sjeverni pol ekspresnom sobovskom linijom. Ali to nije sve, Djed Mraz će u svom uredu i osobno zaprimati pisma i uz simpatične vilenjake prirediti neponovljivo blagdansko iskustvo za svu djecu koja ga odluče posjetiti.

Dobrom Djedici i vrijednim vilenjacima ove godine pomažu i Plodine koje će omogućiti da najzanimljivija poštanska poslovnica na svijetu bude još veća i čarobnija, a za svu djecu spremaju i dodatna iznenađenja!

U ukrašavanju Poštanskog ureda Djeda Mraza ove godine možete sudjelovati i vi! Sve što trebate napraviti je donijeti božićni ukras koji više ne koristite u svom domu i vilenjaci će mu pronaći novu namjenu, a za vas će pripremiti slatku uspomenu!

Moći ćete sudjelovati i u radionicama na kojima će mališani izraditi predivne božićne ukrase od različitih materijala i potaknuti vlastitu kreativnost, pod palicom stručne animatorice.

Poštanski ured Djeda Mraza bit će otvoren do 31. prosinca, a možete ga posjetiti od ponedjeljka do četvrtka od 17 do 20 sati, petkom i subotom od 17 do 21 sat te nedjeljom od 10 do 14 sati.  Termini ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 13 sati rezervirani su za vrtiće i škole.

TZ Grada Rijeke
TZ Grada Rijeke
TZ Grada Rijeke
TZ Grada Rijeke
TZ Grada Rijeke
TZ Grada Rijeke