Nova godina,  Putovanja

Što kažete na novogodišnji piknik na Plitvičkim jezerima? Imamo detalje sjajne ponude koja nas je oduševila

Polako se pripremamo za najluđu noć u godini, a ponude pršte na sve strane! No, jeste li znali da Novu godinu možete dočekati i u nacionalnom parku svjetskog glasa i izvanredne ljepote?

Naime, na Plitvičkim jezerima nude se sjajni paketi sa smještajem u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera, tradicionalnom ličkom gastronomijom na tanjuru te uz obilje pjesme i smijeha. Novogodišnji aranžmani uključuju 1 ili 2 noćenja sa svečanim dočekom u hotelu Jezero te uključenom ulaznicom za Nacionalni park Plitvička jezera.

Moguć i doček bez noćenja

Ukoliko se odlučite za dva noćenja,  na dan dolaska osigurana vam je večera u restoranu Lička kuća uz tamburaški sastav Plitvičke bećare. Na Silvestrovo, zabava se s Plitvičkim bećarima nastavlja u restoranu Poljana, gdje ćete se pored bogatog ručka, moći voziti u kočiji s konjima te uživati u poslijepodnevu uz živu glazbu.

Svečana novogodišnja večera u hotelu Jezero započinje pićem dobrodošlice uz glazbeni sastav EX Zodiac, tombolu, animaciju za djecu, pjenušac u ponoć i poslijeponoćni buffet stol. Na dan Nove godine organizatori su pripremili tradicionalni novogodišnji piknik ručak na Kozjačkoj dragi unutar Nacionalnog parka.

Za one koji se odluče za jedno noćenje, nudi se mogućnost dočeka u hotelu Jezero ili u restoranu Lička kuća u kojoj se nudi topli tradicionalni ambijent, lička kuhinja te dobra zabava uz glazbeni sastav All Stars. Također, moguća je i opcija dočeka bez noćenja u hotelu Jezero ili restoranu Lička kuća.

Više detalja o novogodišnjoj ponudi na Plitvičkim jezerima možete pronaći ovdje.