Advent i Božić,  Izdvojeno,  Putovanja

Večeras je u Dugom Selu započeo advent: Pogledajte divne blagdanske dekoracije koje krase centar grada

U Dugom Selu večeras je i službeno paljenjem božićne rasvjete proslavljena prva adventska nedjelja. Građani su uz kuhano vino i vruću čokoladu koje je za sve osigurao Grad Dugo Selo dočekali početak najljepšeg doba u godini, a atmosferu je dodatno uveselio i začinio koncert bivše pripadnice popularne grupe Frajle Marije Mirković, koja je sve prisutne rasplesala brojnim poznatim hitovima.

Prva adventska nedjelja večeras je u organizaciji Turističke zajednice Grada Dugog Sela proslavljena u centru grada gdje se nalazi i prekrasno okićena jelka, a čast da upali blagdansku rasvjetu imao je gradonačelnik Nenad Panian koji se zabavljao zajedno sa svojim sugrađanima.

Blagdanske dekoracije u centru grada jako su lijepe, a najviše se ističe ogromna i bogato ukrašena božićna jelka.

Brojna zbivanja tijekom cijelog prosinca

Danas se ujedno krenuo otvarati i Dugoselski adventski kalendar, a kojeg je turistička zajednica napunila koncertima, darovima, besplatnim radionicama za velike i male te brojnim drugim prigodnim darovima. Kalendar se otvara sve do Božića.

Inače, u Dugom Selu narednih će se dana održavati brojna zanimljiva događanja. Jučer je otvoreno klizalište, a od 15.12.2023. do 7.1.2024. održavat će se i “Advent na kleti”. Također, tijekom prosinca najavljeni su i brojni koncerti.

Insformacije o događanjima u Dugom Selu možete pratiti na Facebook stranici Turističke zajednice Grada Dugo Selo.