Stil

Pronašli smo nekoliko ideja kako da pojedine kutke svog doma ovih blagdana pretvorite u pravu malu bajku

Decentno, moderno ili pak pomalo ekstravagantno? Koje god uređenje ovih blagdana odabrali za svoj dom, jedno je sigurno – u ugođaju ćete zasigurno uživati! Pred nama je najljepše doba godine, a mnogi od nas tih si dana daju oduška te svoje domove pretvore u prave male bajke. Ukrasi, lampice, DIY dekoracije – za vrijeme Adventa i Božića sve je dozvoljeno!

Ako vam je ove godine ponestalo inspiracije, na Instagramu smo pronašli neke zanimljive ideje kako da pojedine djelove svog doma pretvorite u pravu blagdansku bajku.

Minimalistički i decentno

Mnogi vole minimalizam i decentne dekoracije, a takvih se primjera na internetu može pronaći stvarno puno. Omiljene kombinacije i dalje su u bijeloj ili zlatnoj te zelenoj boji, a osim što sjajno izgledaju, takve dekoracije odišu i notom elegancije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan | Home Decor & Interior Styling (@bymeghang)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra1211♡●♡ (@sandkueken20)

Moderni dizajn za moderne obitelji

Ako niste od tradicionalnog dizajna, predlažemo da svoj dom uredite u modernom štihu koji izgleda jako efektno, ali i skupo. Za dekoracije ovog tipa ne trebate potrošiti brdo novca – dovoljno je da se malo poigrate s nekoliko elemenata, a većinu amterijala možete pronaći u prirodi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jana Maňáková / flower design (@kyttky_)

U blagdanskom štihu

S tipičnom blagdanskom kombinacijom crvene, bijele i zelene jednostavno ne možete pogriješiti. Šareni slatkiši, borići, svijeće, kućice, svijetla – svi ti elementi vaš će dom učiniti nedodoljivim mjestom ovih blagdana iz kojeg se nećete željeti pomaknuti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Bontrager (@farmtotablecreations)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nataly Jennings (@natalyjennings)

Ekstravagantno i šareno

Boje su uvijek dobrodošle, posebice za vrijeme blagdana. Boje čine razliku, a stvaraju i veseliji dojam kod ljudi. Ako želite nešto drugačije, predlažemo da se poigrate bojama – uredite svoj dom u roza detaljima, a sjajno će izgledati i dekoracije u pastelnim bojama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hi, I’m Caroline (@magic4cora)

FOTO: Screenshot/Instagram