Nova godina,  Putovanja

Pronašli smo odlične pakete za doček Nove godine u prekrasnom Rovinju: Evo što se sve nudi

Ako ste ulazak u Novu godinu planirali proslavit negdje u Hrvatskoj, Maistra ima sjajne ponude za proslavu u Rovinju. Naime, njihovi hoteli Amarin, Lone i Grand Park Hotel organiziraju proslavu najluđe noći u godini.

Odlični program ima Family Hotel Amarin, gdje su iz Maistre pripremili sjajan program za najmlađe posjetitelje.

U ponudu je uključeno smještaj u odabranoj sobi sa uslugom punog pansiona (buffet doručak, ručak i večera), svečana buffet večera 31.12. s uključenim bezalkoholnim pićem iz šankomata, Marin u zemlji čudesa – novogodišnji program za djecu i roditelje (Čudesne igre ludog šeširdžije, Stvarajmo čudesa!, Postani dio naše šašave zemlje, Čajanka s Marinom, Photo point, Escape room ludog šeširdžije, Magične karte te vatromet), neograničen pristup Amarin Kids zoni uz cjelodnevni program za sve uzraste uključujući i teenagere, pristup game room-u s ponudom najnovijih igrica (EA Sports FC 24, Hogwarts Legacy, God of War Ragnarok, Beat Saber VR…), neograničen pristup u Wellness & Spa Centar te rana prijava i kasna odjava (ovisno o raspoloživosti).

U design hotelu Lone također će biti svega: od odlične hrane i pića do posebne večere i programa za djecu.

U ponudu je uključeno smještaj u odabranoj sobi s bogatim doručkom, novogodišnji program (piće dobrodošlice prije večere u lobiju hotela, japansku večeru u 6 sljedova s DJ glazbom u restoranu Tekka by Lone, ili buffet večeru uz glazbu uživo u restoranu ON i E, proširen slatkim i slanim kutkom nakon ponoći, posebnu dječju novogodišnju buffet večeru, nakon ponoći program s DJ glazbom u noćnom klubu, klub za djecu i game room u novogodišnjoj noći), produljeni doručak 1. siječnja do 12 sati, poklon hotela u sobi, neograničen pristup u Wellness & Spa Centar, ranu prijavu i kasnu odjavu (ovisno o raspoloživosti) te najam bicikla (ovisno o raspoloživosti).

Tri različita paketa

Proslava će biti organizirana i u Grand Park Hotelu Rovinj, gdje se nudi nekoliko paketa, od kojih je jedan već rasprodan, no slobodnih mjesta ima u paketima Dinner dance gala te Casual Laurel and Berry.

Paket Dinner dance gala uključuje Novogodišnju večeru (dobrodošlica uz zalogajčiće i pjenušac u lobby baru Viva Eufemia uz DJ-a te večera u 5 sljedova poslužena u Ballroomu uz glazbu uživo) i doček Nove godine uz ponoćne zalogajčiće i pjenušac u lobby baru Viva Eufemia uz DJ-a.

U paket Casual Laurel and Berry uključena je Novogodišnja večera (dobrodošlica uz zalogajčiće i pjenušac u lobby baru Viva Eufemia te otvoreni buffet i mini buffet za djecu u restoranu Laurel&Berry uz glazbu uživo) i doček nove godine uz ponoćne zalogajčiće u lobby baru Viva Eufemia uz DJ-a.

Svi novogodišnji paketi u Grand Park Hotelu Rovinj uključuju smještaj u odabranoj sobi s bogatim doručkom do 12 sati, doručak u sobi na zahtjev, produljeni doručak 1. siječnja do 13 sati te neograničen pristup u Wellness & Spa Centar.

Više o paketima i ponudama možete pronaći na službenim stranicama Maistre.