Dom i dizajn,  Stil

IKEA spustila cijene više od 500 proizvoda, među njima i neki jako popularni među kupcima

IKEA Hrvatska napravila je novi korak ka pristupačnijim proizvodima. Naime, od 1. studenoga, u robnoj kući IKEA Zagreb i online na www.IKEA.hr, više od 500 proizvoda dostupno je po prosječno 15 % nižoj cijeni.

“Pristupačnost ostaje ključna vrijednost u tvrtki IKEA, a naša namjera ostaje ista – održavati cijene što nižima. Prošle godine uložili smo u tehnologiju i obuku za naše djelatnike, prenamijenili naše robne kuće i uveli povoljnije usluge. Kao rezultat toga, smatramo da imamo priliku napraviti veći korak u snižavanju cijena na mnogim tržištima. Još uvijek postoje ekonomske turbulencije u svijetu i znamo da ljudi teško izlaze na kraj s troškovima – što ovu investiciju čini važnim korakom naprijed za sve nas”, rekla je Petra Cerković, menadžerica prodaje u tvrtki IKEA Hrvatska.

Nove niže cijene uključuju neke od omiljenih IKEA proizvoda, kao što su MALM krevet i SÖDERHAMN serija garnitura za sjedenje, čineći ih još pristupačnijima.

Zanimljive kolekcije

Uz niže cijene, IKEA ovih blagdana donosi još tri zanimljive kolekcije – Nytillverkad, VINTERFINT i AFTONSPARV.

Kolekcija Nytillverkad u središte pozornosti stavlja 80 godina povijesti tvrtke IKEA, vraćajući seriju pažljivo odabranih favorita iz naše arhive – poput JÄRPEN fotelje iz 1983., sada ponovno osmišljene pod nazivom SKÅLBODA u crnoj i narančastoj boji te HOFF pomoćnog stola na kotače, sada oživljenog kao JÄRLÅSA koji zadovoljava nove zahtjeve težine i može držati do 100 kg. Moderniziran kako bi udovoljio današnjim zahtjevima u materijalima i konstrukciji, ovaj najnoviji izbor kultnih IKEA proizvoda iz kolekcije Nytillverkad slavi šareni i radikalni duh kasnih 70-ih i ranih 80-ih.

Inspirirana skandinavskim folklorom i rukotvorinama, kolekcija VINTERFINT 2023. olakšava pripremu za blagdane i stvaranje trajnih uspomena. Od stolnjaka i ukrasa za drvce do vrećica za darove i papira za umatanje, ova blagdanska kolekcija ima sve što vam treba kako biste blagdansku sezonu učinili zabavnom i bezbrižnom.  

Kolekcija AFTONSPARV sadrži mnoštvo igračaka svemirske tematike, uključujući plišane astronaute i izvanzemaljce, kartonski šator u obliku rakete, svemirski brod, lutke za prste, lampe inspirirane svemirom, posteljinu za krevet s motivima galaksije i zavjesu koja svijetli u mraku, osmišljenih kako bi potaknule igru i znatiželju kod djece u dobi od 3. do 7. godine.