Advent i Božić,  Putovanja

Na Čavlima najavljen ‘Advent po domaću’: Evo što sve čeka posjetitelje tijekom prosinca

Turistička zajednica Općine Čavle najavila je program svog Aventa, a kako kažu, prosinac će u cijeloj Općini Čavle biti ispunjen mnoštvom dobre energije i zanimljivih događanja.

“Advent po domaću” odvijat će se i u poznatim ugostiteljskim objektima na području općine pa će tako Caffe bar Corner, Caffe bar Centar, Restoran Pirun i Restoran Aerosteak pripremiti zanimljiva događanja u lijepom ambijentu svojih objekata. U muzeju Historic Racing Car održati će se manifestacija pod nazivom “Vilija Božja va Muzeju“.

Katedra Čakavskoga sabora Grobnišćine organizira radionicu izrade božićnih ukrasa od vune i priprema jedan veliki Božićni koncert s kojim će svečano i zatvoriti program Grobničke jeseni.

Foto kutak na mićoj pjaceti

Iz TZO-a posebno ističu Božićnu bajka va Kaštelu, koju su pripremili za radost najmlađih posjetitelja.

Osim samih manifestacija za Advent želja  nam je oplemeniti Čavle nečim novim, interesantnim i prije svega veselim kako to i biva u adventsko vrijeme. Svi mještani, izletnici i turisti imati će jedan slatki foto kutak na “mićoj pjaceti” upotpunjen prigodnom glazbom kroz cijeli prosinac s ciljem da u svima pobudimo lijepo blagdansko raspoloženje, s puno veselja, radosti, humanosti i ljubavi prema sebi i drugima. Uz nove atrakcije biti će tu još puno iznenađenja, a za više informacija pratite njihovu Facebook  stranicu kako biste bili u toku sa svim informacijama.

FOTO: TZO Čavle / Facebook