Nova godina,  Putovanja

Doček Nove godine u bazenu? I to je moguće ako najluđu noć u godini odlučite provesti u Thermanama Laško

Polako su krenule pripreme za najluđu noć u godini, a dobar provod nudi se i u slovenskim Thermanama Laško. Naime, u svojoj ponudi Thermane Laško imaju poseban novogodišnji paket gdje se nudi neograničeno kupanje pod jedinstvenom staklenom kupolom i mirnijim bazenima hotela Zdravilišče Laško****, širok izbor wellness tretmana i mogućnost dodatnih aktivnosti u netaknutoj prirodi.

Paket je pogodan za obitelji i parove, a program uključuje boravak u dvokrevetnoj sobi standard, polupansion (doručak i večera – švedski stol), novogodišnju večeru s poklonom 31.12.2023., neograničeno kupanje u Termalnom centru hotela Thermana Park Laško i u bazenima hotela Zdravilišče Laško (prvi dan soba i kupanje na raspolaganju su nakon 14.00, na dan odlaska kupanje je moguće još cijeli dan), dnevno ulaz u fitnes centar, besplatni wireless internet u hotelu, torba za kupanje i ogrtač, pijenje termalne vode, parking na vanjskom parkiralištu pored hotela, hotelsku knjižicu povoljnosti te ponudu animacije i rekreacije.

Dva provoda

Velika dvorana Kongresnog Centra tema će biti Winter wonderland, a dress code novogodišnje noći “Sparkle elegant white”.

Želite li pak nešto opušteniji doček predlažemo bazene u Termalnom centru hotela Thermana Park Laško, gdje će tema biti The night with the great wizzard, a dress cod “Bathing suit”.

Više o paketu dočeka možete pronaći ovdje.