Shopping,  Stil

U Vitapuru su u tijeku odlični popusti na velik dio asortimana, jedna vrsta posuđa jeftinija za čak 60%

U trgovinama diljem Hrvatske krenule su Black friday akcije uoči takozvanog “Crnog petka”, a na dobre popuste naišli smo i u trgovini Vitapur. Naime, velik dio asortimana u Vitapuru snižen je za 50%, što je značajna ušteda te se stvarno isplati.

@pokucnerecenzije Popusti su već krenuli, a dobar ulov imala sam jučer u Vitapuru ???? Posebno mi je drago jer je bila snižena Rosmarino posuda za kuhanje za koju već duže vrijeme čekam da se spusti cijena ???? #pokucnerecenzije #kuhinjskerecenzije #recenzije #popusti #blackfriday #vitapur #hrvatskitiktok #balkantiktok ♬ Exhilarating chorus club sound CM image(974290) – TSAN

U trgovini u Avenue Mallu u Novom Zagrebu, pronašli smo sjajan asortima koji se može kupiti jeftinije. Na popustu su odlični  Rosmarino Chili lonci za koje se ništa ne lijepi (provjereno!), razni pekači, ali i posuđe od lijevanog željeza koje je sniženo za čak 60%.

Ova vrsta suđa jako je kvalitetna, dugotrajna te po punoj cijeni dosta košta, ovo je stvarno super prilika za one kojima treba.

Više o akciji možete pronaći na njihovim službenim stranicama.