Advent i Božić,  Putovanja

Dosta vam je stresa za blagdane? U Sloveniji smo pronašli sjajan božićni odmor u kojem će uživati cijela obitelj

Božićni blagdani svake su godine stresni i užurbani. No, što kada bismo vam rekli da Božić možete provesti u potpuno opuštenoj atmosferi? Ako žudite za takvim, mirnim odmorom, Thermana Laško odlična je ideja za čaroban odmor u potpuno mirnom okruženju, daleko od gradske vreve i svakodnevnih obaveza.

Opustite se pod jedinstvenom staklenom kupolom, uživajte u blagdanski obojenom animacijskom programu, umirite tijelo i duh, opustite se jednom od brojnih masaža ili drugih wellness tretmana, a možete i otići u praznično Laško i izgubiti se među tisućama svjetala.

Brojni sadržaji

Paket Božićna bajka pogodan je za obitelji i parove, a može se iskoristiti od 22. 12.–29. 12. 2023. godine. Cijene se kreću već od 97 € po noći po osobi, a za djecu do 5 godina boravak je gratis.

Cijena uključuje boravak u dvokrevetnoj sobi standard, polupansion s hranom uzgojenom u lokalnom okruženju, neograničeno kupanje u Termalnom centru hotela Thermana Park Laško i u bazenima hotela Zdravilišče Laško, (prvi dan soba i kupanje na raspolaganju su nakon 14.00, na dan odlaska kupanje je moguće još cijeli dan), dnevno ulaz u fitnes centar, besplatni wireless internet u hotelu, torba za kupanje i ogrtač, pijenje termalne vode, hotelska knjižica povoljnosti, parking na vanjskom parkiralištu pored hotela te ponuda animacije i rekreacije.

Više informacija o paketu Božićna bajka možete pronaći ovdje.