Recenzije,  Stil

Isprobali smo Sinsay uređaj za parenje lica, beauty gadget koji hidratizira kožu te ju čini mekom i glatkom

S dolaskom hladnijih dana, naša koža treba više njege, a jedna od beauty rutina koju biste svakako trebali uvesti u svoju skin care rutinu je parenje lica.

Benefiti parenja lica su brojni – pare hidratiziraju kožu, poboljšavaju upijanje drugih proizvoda, omekšavaju kožu, parenje poboljšava cirkulaciju, a sam proces je i jako opuštajuć te relaksira. Kako biste što brže i jednostavniji parili svoje lice, predlažemo da nabavite uređaj za parenje lica, a koji zovu i sauna za lice.

Sinsay uređaj za parenje lica

Ovaj beauty gadget jako je praktičan te vremenski smanjuje i olakšava proces parenja lica, a jeftin primjerak možete naručiti online u trgovini Sinsay po cijeni od 12,99 eura.

Jednostavno korištenje

Osim što je među jeftinijima na tržištu, uređaj se jednostavno koristi, sklapa i rasklapa – dovoljno je samo da izvučete spremnik za vodu iz uređaja, napunite ga vodom, vratite na mjesto, upalite uređaj te idućih 5 do 7 minuta, koliko se i vremenski preporuča parenje, uživate u procesu.

@pokucnerecenzije Nemam nešto pretjerano puno beauty gadgeta, ali ova sauna za lice iz Sinsaya mi je totalni hit! ???? S obzirom da imam oajetljivu kožu i probleme sa seborejom, para mi baš jako umiri lice, a koža bude mekana i glatka nakon sauniranja ☺️ Cijena joj je bila 10 eura ???? #pokucnerecenzije #kucanskerecenzije #recenzije #beautygadgets #sauna #sinsay #hrvatskitiktok #balkantiktok ♬ Ghibli-style nostalgic waltz(806744) – MaSssuguMusic

Odlična stvar je i što vas pare iz uređaja neće opeći, što bi vam se primjerice moglo dogoditi ako parite lice na starinski, klasičan način – zagrijavanjem vode.

Nakon parenja, koža će vam biti meka i glatka te savršena za apsorpciju ostalih proizvoda koje koristite.