Po svijetu,  Putovanja

Našli smo povoljno vikend putovanje u Italiju i San Marino koje bi zaista bilo prava šteta propustiti

Susjedna Italija prepuna je divnih lokacija koje vrijedi posjetiti, a ako vam se ovih dana putuje, našli smo sjajnu ponudu dvodnevnog putovanja u Italiju te San Marino. Naime, agencija Gea travel u svojoj ponudi ima dvodnevni vikend izlet u romantičnu srednjovjekovnu Ferraru, divan umjetnički grad Ravennu, a usput ćete posjetiti i treću najmanju državu Europe, San Marino.

San Marino je najstarija republika na svijetu koju je prema legendi osnovao klesar Marin s otoka Raba. Smješten na vrhu brda Monte Titano, grad San Marino izgleda poput čarobnog dvorca opasanog zidinama s čijih se brojnih vidikovaca pruža nezaboravan pogled na čitavu državu i Jadransko more.

Smještaj na Rimini rivijeri

Priču o regiji EMILIJI-ROMAGNI savršeno će zaokružiti posjet Ferrari, prvom renesansnom gradu u Europi s impozantnim dvorcem nekad moćne talijanske obitelji Este, brojnim palačama i divnom katedralom te posjet Ravenni, gradu čuvenih mozaika, Dantea i Lorda Byrona, kao i najznačajnijeg spomenika bizantske arhitekture u zapadnoj Europi, bazilike San Vitale.

Smještaj je osiguran na Rimini Rivijeri, putuje se 11. i 12. 11.2023. a cijena izleta iznosi 99 eura. Više detalja o ovom vikend putovanju možete pronaći na službenim mrežnim stranicama agencije.