Po Hrvatskoj,  Putovanja

Provedite jesen na Plitvičkim jezerima: Od studenog će cijena ulaznice opet biti jako povoljna

Jesen je mnogima najljepše godišnje doba. Šarena, puna boja, jesen je idealna za posjet našem najpoznatijem Nacionalnom parku, Plitvičkim jezerima. Od raskoši boja koje se zrcale u jezerima, zvukova prirode u kojima se izmjenjuje šuštanje lišća s hukom slapova, jesen čini Plitvička jezera čarobnima.

Od 9.10. pa do 31.10., cijena ulaznice za odlasle iznosi 23,50 eura, za studente 14,50 eura, a za djecu od 7 do 18 godina 6,50 eura. No, od studenog cijene karata bit će još povoljnije, pa će tako od 1.11. do 31.12. odrasle osobe upad na Plitvička jezera plaćati 10 eura, studenti 6,50 eura, a djeca 4,50 eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Plitvice Lakes National Park (@plitvicelakesnp)

Dostupna i aplikacija

Za jednostavnije snalaženje tijekom boravka na Plitvičkim jezerima, posjetiteljima je dostupna aplikacija Nacionalnog parka koja sadrži brojne korisne informacije: programe obilaska i točke značajnih lokacija, mogućnost označavanja vašeg parkirnog mjesta, informacije o smještaju i restoranima, općenite informacije o parku kao i poučne sadržaje o vrijednostima najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj.

FOTO: NP Plitvička jezera